Effektiv og økonomisk brandsikring - Markedets mest enkle og sikre system til brandslukning

 
   
     
 

Brande i tekniske installationer forårsager driftstab og truer liv og ejendom

I tilfælde af brand i et elskabe og lignende vil det som regel altid ødelægge indholdet. Men hvis det ikke straks nedkæmpes, kan det sprede sig til det omgivende rum og bygningskonstruktioner. Det vil forårsage nedetid og true liv og ejendom. Firetrace tilbyder pålidelig, omkostningseffektiv sikring mod brande i lukkede tekniske installationer ved at opdage og slukke ilden i selve kabinettet.

Firetrace brandsikring af tekniske installationer - Elskab

Stationær brandsikring i tekniske installationer

Firetrace er ikke mindst velegnet hvor det er vanskeligt eller dyrt at anvende traditionelle metoder til brandslukning. Med Firetrace kan der foretages en brandsikring direkte på eller i objektet, i stedet for at man skal foretage en egentlig sikring af det rum objektet er placeret i.

  • El-tavler
  • Styretavler
  • Computere
  • Vindmøller
  • Generatorer
  • Ventilationsanlæg
  • Kabelbakker

Firetrace er et effektivt og økonomisk attraktivt system til at beskytte denne installationer mod brand med hurtig og effektiv brandslukning uden brug af vand eller andre skadelige stoffer.
 


 

Slukning af brand kabelbakker - Firetrace® detektorslanger er fleksible polymerslanger, der sprænger, når de udsættes for flammer, og udsende FM-200® brandrandslukningsmiddel - en ren, ikke-ledende gas, der ikke efterlader nogen rester eller korrosion - og branden er slukket i løbet af sekunder. Systemet kan konfigureres til at aktivere alarmer, slukke for brændstofforsyningen og afbrydelse af elektriciteten for at minimere yderligere skader. 

Brandsikring i elektriske tavler og kabinetter - Elektriske kontrolpaneler findes i stort set alle industrielle og kommercielle rum. I nogle tilfælde kan der være tale om et enkelt lille panel, i andre kan det være et stort rum fyldt med styretavler. Jo større antallet af skabe, jo større er potentiale for defekte ledninger, overbelastede kredsløb, overspænding og udstyrsdefekter, som kan forårsage brand.

 


 

Slukning af brand i et elektrisk kabinet - Firetrace tilbyder pålidelige omkostningseffektive løsninger til registrering og bekæmpelse af brande i elskabe.